معرفی بهترین تولید کننده آجر تیپ دو با ضخامت ۵.۵

ساخت آجر در کوره های مخصوص با استفاده از روش های مختلفی انجام می شود. بهترین تولید کننده آجر تیپ دو با ضخامت ۵.۵ مراحل تولید و ساخت را با استفاده از روش های اصولی و صحیح طی کرده، در نتیجه محصول نهایی آجری مرغوب و درجه یک خواهد بود. آجر هایه که توسط  مجموعه آجر سنتی حیدری تولید می شود، همگی استاندارد های لازم را دارد و با کیفیت تضمینی به فروش می رسد. در نتیجه با خرید آجر تیپ دو با ضخامت ۵.۵ از بهترین تولید کننده آجر در ایران خیالتان از بابت مقاومت و کیفیت بالای آن راحت خواهد بود.
بهترین تولید کننده آجر با استفاده از خاک رس مرغوب هر یک از مراحل ساخت آجر را با دقت و انجام تمام ریزکاری ها طی می کند. امروزه بسیاری از پیمانکاران و سازندگان ساختمان از آجر تیپ دو در ساخت و ساز استفاده می کنند. در نتیجه یکی از پرمصرف ترین آجر ها در مصالح ساختمانی می باشد.

از شما عزیزان دعوت می کنیم چند دقیقه ای تا پایان مطلب پیش رو ما را همراهی نمایید.

بررسی آجر تیپ دو با ضخامت ۵.۵

زیبایی این آجر ها به دلیل بهره مندی از الگوی های ساخت در مراحل تولید توسط آجر سنتی حیدری، باعث خلق بناهایی شگفت انگیز می شود. از آجر های تیپ دو با ضخامت ۵.۵ می توان در نمای داخلی و خارجی استفاده نمود و هویت ویژه ای به ساختمان بخشید. این نوع آجر به دلیل زیبایی و تنوع در رنگ مورد توجه بسیاری از معماران می باشد. با استفاده از آجر تیپ دو با فرمولاسیون استاندارد می توان مطمئن شد نمای ساختمان با گذشت چندیدن سال جذاب باقی خواهد ماند.
همچنین لازم به ذکر است استاندارد های ضد شوره بودن و کیفیت این محصول را می توان در دراز مدت مشاهده نمود، به گونه ای که پس از گذشت چند سال تغییر رنگ و شکل در آجر مشاهده نخواهد شد.

بررسی آجر تیپ دو با ضخامت 5.5 | آجر سنتی حیدری
ساخت آجر تیپ دو با به کار گیری الگو های استاندارد

مراحل ساخت آجر

آجر ها بر اساس روش تولید دستی و نیمه ماشینی به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود. به طور کلی برای ساخت یک آجر باکیفیت مراحل زیر طی خواهد شد:

آماده سازی خاک رس

بهترین تولید کننده آجر تیپ دو با ضخامت ۵.۵ ، از خاک رس مناسب و مرغوب برای ساخت آجر استفاده می کند. ناخالصی های خاک مانند چوب، زغال، ریشه گیاهان باید از خاک جدا شود، درصورتی که خاک پر از ناخالصی باشد، هنگام پخت آجر ناخالصی ها می سوزد و جای خالی آنها روی بدنه باقی خواهد ماند. در نتیجه استحکام آجر کم می شود.
مواد معدنی ماسه، آهک، سدیم، پتاسیم، اکسید آهن، اکسید منیزیم و آلومینیم در ترکیبات خاک رس استفاده می شود.

عمل آوری خاک

در این مرحله خاک آجر باید به خوبی غربال شود تا مواد خارجی به طور کامل حذف شود. برای غربالگری خاک دو راهکار وجود دارد. اول اینکه می توان خاک را شست و شو داد و سپس خشک کرد، در نهایت دانه های درشت و کلوخی آن را با استفاده از الک کردن جداسازی نمود. راه حل دوم هوا دادن و سپس آسیاب کردن خاک می باشد.

آماده سازی گل رس برای پخت آجر

بهترین تولید کننده آجر تیپ دو، هنگام تهیه گل رس آجر حدود ۲۰ درصد وزن خاک، آب خالص به آن اضافه می کند. مخلوط آب و خاک باعث ایجاد خمیر یکدستی می شود. گل رس ایجاد شده باید مدت کوتاهی به حال خود رها شود تا آب به خوبی درون آن نفوذ کند.
ترکیب آب و گل نیز ترفند های خاص خود را دارد که تنها بهترین تولید کننده های آجر می توانند این کار را به درستی انجام دهند. در طی این فرآیند اگر آب موجود در گل زیاد باشد پس از تصعید شدن آب، فضای خالی در خشت باقی می ماند که باعث پوکی آجر خواهد شد.

فرم دادن گل (قالب گیری)

در این مرحله نوبت به قالب گیری یا خشت زنی می رسد، که به دو صورت دستی و ماشینی انجام می شود.
در روش دستی قالبی که از قبل تهیه شده است را با گل آجر پر کرده و سطح آن را صاف می کنند. بدیهی است که قالب گیری یا خشت زنی با استفاده از روش ماشینی نیز باعث تولید آجر هایی تمیز و یکدست خواهد شد. در این روش گل آجر را در قالب ماشینی که به قسمت لوله ای شکل منتهی می شود می ریزند.
گل ها از طریق لوله مارپیچ با فشار زیاد رو به جلو حرکت کرده و از دهانه ماشین با طول و عرض مشخص بیرون می آید. در نهایت به صورت اتوماتیک به اندازه های معینی برش می خورد و نوبت به خشک کردن آنها می رسد.

خشک کردن خشت آجر

خشت تر را نمی توان وارد کوره کرد زیرا با وارد شدن شوک حرارتی به آن آسیب می بیند. بنابراین خشتی که وارد کوره می شود باید مقاومت کافی داشته یا به عبارتی خشک باشد.
خشک کردن خشت آجر به دو صورت انجام می شود. برای این کار می توان در اماکن روباز و در مسیر جریان هوای طبیعی آن را خشک کرد که این کار پیشنهاد نمی شود، زیرا وزش هوا از یک سمت باعث می شود یک طرف آن خشک شود و طرف دیگر ترک برمیدارد.
برای خشک کردن خشت، باید هوای گرم از تمام جهات به آن وارد شود. در این حالت رطوبت آن از همه سو بخار می شود و تمام قسمت های آن به خوبی خشک می شود.

پخت خشت آجر سفال در دمای مناسب

در این مرحله خشت های خشک شده را در کوره قرار می دهند تا پخته شود. نکته ای که باید به آن توجه شود چیدن خشت ها به گونه ای است که شعله به تمام قسمت های خشت به صورت یکسان وارد شود. آجر هایی که تولید می شود، باید بتوانند تا ۱۰۰ کیلوگرم نیرو را در سانتی متر مربع تحمل نمایند. در نهایت دمای پخت آجر باید حدود ۹۰۰ درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود.

مراحل ساخت آجر | آجر سنتی حیدری
پخت خشت آجر سفال در دمای مناسب

پیشنهاد پایانی به سروران ارجمند

جهت دستیابی به بالاترین کیفیت آجر از جنبه های مختلف ساختاری و ظاهری می توانید آجر های مورد نیاز خود را از سایت آجر سنتی حیدری تهیه نمایید. سفارش آجر تیپ دو با ضخامت ۵.۵ به صورت اینترنتی در وبسایت آجر سنتی حیدری صورت می پذیرد.
مجموعه آجر سنتی حیدری به عنوان بهترین تولید کننده آجر تیپ دو با ضخامت ۵.۵ به شمار می رود. این مجموعه با بیش از ۴۰ سال تجربه در زمینه تولید انواع آجر، بهترین روش های ساخت آجر را برای تولید محصولات خود به کار می گیرد.

شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمایی برای سفارش آجر از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.

تماس با ما

ساعت کاری شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰ میباشد.

 ۰۹۱۲-۳۰۷۰۹۱۱

 ۰۲۱-۷۷۰۰۲۴۵۰

 ۰۲۱-۹۱۶۹۰۹۱۱

۵/۵ - (۲ امتیاز)

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 16 =